Skip to main content

Maak kennis met Heluto, de duurzame partner in klimaattechniek, gevestigd in Diever en actief in Meppel en omgeving! Heluto is een familiebedrijf en staat voor innovatie en duurzaamheid. Hun missie is het creëren van een gezond binnenklimaat met uitstekende service en een persoonlijke aanpak.

Zij investeren doorlopend in de ontwikkeling en opleiding van onze mensen. André Sok, de directeur, leidt het bedrijf met ruim 20 jaar kennis en ervaring. Samen verzorgen ze alles, van installatie tot onderhoud van klimaatsystemen.

Duurzaamheid is een speerpunt voor hun. Zij maken gebruik van de meest duurzame installaties om ruimtes optimaal te klimatiseren. Als trots onderdeel van de VDK Groep, met meer dan 70 zelfstandige bedrijven, beschikken ze over alle benodigde expertise in huis. Dit biedt nog meer gemak en deskundigheid!

Het uitgebreide portfolio omvat diverse duurzame oplossingen, zoals renovatie van luchtverwarming en warmtepomptechniek. Neem bijvoorbeeld een recent project die we hebben gedaan voor Autobedrijf Arend Benthem & Bakker Technisch Installatiebureau.

Zijn er vragen of wil je direct contact opnemen? Bel Heluto op 0521 – 591 999 of stuur een e-mail naar info@heluto.nl. Ze staan klaar om al uw zorgen op het gebied van klimaattechniek weg te nemen.

Alles voor een gezond en fris binnenklimaat.