Skip to main content

Hoe werkt het?

 

Stap 1: Kennismaken
Waar moet je beginnen met verduurzamen? Je hebt er geen tijd voor. Geen ervaring mee. En wellicht geen geld voor. Neem gerust contact met ons op. Dan leggen we uit wie wij zijn en wat wij als coöperatie kunnen betekenen. En vragen we je het hemd van het lijf over jouw specifieke situatie en wensen.

Stap 2: Lid worden
Overtuigd dat wij je verder kunnen helpen? Dan word je lid en maak je gebruik van de voordelen van onze coöperatie. Je wordt voor 3 jaar lid en betaalt € 495,- per jaar.

Stap 3: Samen verduurzamen
Waar jij ook staat in het proces van verduurzamen, wij helpen je. Of dat nou bij de prille start is, wanneer je een second opinion op een al gemaakt advies wilt of je wilt verduurzamen vanuit renovatie. Voor 1 pand of een heel bedrijventerrein. In welke sector dan ook. Groot of klein. We denken met je mee en inventariseren wat er moet en kan gebeuren.

Stap 4: Eerst laaghangend fruit
We koppelen jouw energiemeters aan onze energieplanner. Door middel van een energiescan bekijken we de kansen op het gebied van energiebesparing en het opwekken van energie. Het optimaliseren van energieverbruik heeft namelijk direct al positief effect op je gebouw, installaties en kosten. We starten met laaghangend fruit: een warmtepomp, reductie energieverbruik, zonnepanelen, isolatie, dubbel glas, infraroodpanelen en ‘van het gas af’. Wie de werkzaamheden uitvoert? Dat mag je zelf weten. Dat kan een of meerdere partners uit de coöperatie zijn, maar je mag natuurlijk ook zelf iemand aandragen.

Stap 5: We blijven betrokken
Hebben we de eerste stappen gezet dan zie je zeker een positief effect op je gebouw, installaties en energieverbruik. Waar andere bedrijven dan vaak afscheid nemen, blijven wij nog even plakken. We monitoren, analyseren en delen de resultaten (besparingen) met je. Tegelijkertijd blijven wij met je in gesprek over een verdere en diepgaandere verduurzaming. Naar aanleiding van nieuwe technologie bijvoorbeeld, aanpassingen in je bedrijf of verbeterkansen die we samen zien. Denk aan de renovatie van je gebouwschil of het verduurzamen van je bouwstoffenlijn.

Heb jij vragen over onze werkwijze of het lidmaatschap? Kijk eens of het antwoord op jouw vraag bij veelgestelde vragen staat. Wil je weten wat we voor jouw specifieke situatie kunnen betekenen? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op