Skip to main content

E-book VEM

VerduurSaam Écht Meppel is een coöperatie van, voor en door bedrijven in en om Meppel. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat we samen meer kunnen bereiken dan alleen. Want er zijn nog zulke grote stappen te nemen. Samen werken we aan de verduurzaming van vastgoed, bedrijven en bedrijfsterreinen in Meppel en omgeving. Dit doen wij voor een duurzame en gezonde werk- en leefomgeving. Niet alleen voor onszelf, maar vooral voor de komende generaties. Doe jij ook mee?

Voor wie
Heb jij een bedrijf of vastgoed dat je wilt of moet verduurzamen? Lever jij diensten die bijdragen aan verduurzaming? Of wil jij bijdragen aan de verduurzaming van het bedrijfsleven? Word dan lid van onze coöperatie. Met elkaar zorgen we voor verduurzaming van bedrijven en bedrijfsomgevingen in Meppel. Elk lid heeft gelijke inspraak en rechten & plichten.

Het voordeel van VerduurSaam Écht Meppel
Waarom zou je niet ‘gewoon’ een bedrijf inhuren voor isolatie of het installeren van een warmtepomp? Dit kan op de korte termijn een goed idee lijken. Maar wij zijn ervan overtuigd dat een aanpak waarbij we naar het totaalplaatje kijken, je meer gaat opleveren. Sluit je je aan bij ons dan profiteer je van een aantal voordelen: