Skip to main content

Een belangrijke stap richting een duurzamer Nederland hebben VerduurSaam Écht Meppel (VEM) en Subvention BV de handen ineengeslagen. Deze samenwerking is gericht op het versnellen van verduurzamingsprojecten in Meppel en omgeving met behulp van subsidies.

VerduurSaam Écht Meppel, bekend om hun inzet voor een groener en duurzamer Meppel, heeft Subvention BV, een toonaangevend subsidieadviesbureau, aangetrokken om organisaties in de regio te ondersteunen. De expertise van Subvention in het identificeren en aanvragen van subsidies zal essentieel zijn om lokale bedrijven en instellingen te helpen bij het realiseren van hun duurzaamheidsdoelstellingen.

Bernhard Scholing, de drijvende kracht achter Subvention BV, benadrukt het belang van deze samenwerking: “Onze missie is om organisaties te helpen bij het benutten van beschikbare subsidies, zodat duurzame projecten haalbaar en betaalbaar worden. Door samen te werken met VerduurSaam Écht Meppel kunnen we onze impact vergroten en de transitie naar een duurzame toekomst versnellen.”

Subvention BV opereert landelijk, maar deze specifieke samenwerking richt zich op de regio Meppel. Dit betekent dat organisaties in en rond Meppel nu kunnen profiteren van op maat gemaakte adviesdiensten en ondersteuning bij het verkrijgen van subsidies voor hun verduurzamingsinitiatieven.

De samenwerking tussen VEM en Subvention is een belangrijke stap in de goede richting voor bedrijven en instellingen die willen investeren in duurzaamheid. Door gebruik te maken van beschikbare subsidies kunnen deze organisaties niet alleen hun ecologische voetafdruk verkleinen, maar ook kosten besparen en bijdragen aan een schonere, gezondere leefomgeving.

VerduurSaam Écht Meppel zet zich in om een katalysator te zijn voor verandering, en met de expertise van Subvention BV aan hun zijde, is de toekomst van duurzaamheid in Meppel rooskleurig. Samen hopen ze een voorbeeld te stellen voor andere regio’s in Nederland en een significante bijdrage te leveren aan de nationale duurzaamheidsdoelstellingen.

Voor meer informatie over deze samenwerking en hoe jij als eigenaar van een bedrijfspand in de regio Meppel hier ook gebruik van kan maken, neem dan contact op met ons via het contact-button!